Bértextília szolgáltatás

Társaságunk közel 10 éves múlttal rendelkezik a textil bérbeadás és a hozzá kapcsolódó szervízszolgáltatás területén, melyet az évek során folyamatosan fejlesztettünk és több üzletágban bevezettünk.

A dunántúli Mosodák Kft. átfogó, széles körű megoldást nyújt a partnerek textil igényének megoldására. A szolgáltatás nem csak magát a textilterméket, hanem annak karbantartását, tehát mosását, vasalását, javítását, szükségszerinti cseréjét és az előre megállapodott ütemezés szerinti szállítást is magában foglalja.

A szolgáltatási csomagot ügyfeleink egyéni igényeinek megfelelően állítjuk össze. Legyen a partner kis, közepes, illetve nagyvállalat vagy intézmény, a szolgáltatási csomag összeállítása közösen történik, minden esetben a legjobb megoldást kínálva.

Bértextília szolgáltatásunkat jelenleg az alábbi üzletágakban szolgáltatjuk:

Egészségügy
Naponta több száz ágyra biztosítjuk a tiszta textíliát, több száz fő részére a személyzeti- és az ellátotti és igényeknek megfelelően szolgáltatjuk a műtős- és egyéb textíliákat.
Szálloda, vendéglátás
Több szálloda különböző igényeinek megfelelően biztosítjuk naponta a tiszta textiltermékeket, illetve az éttermi- és konyhai textíliákat.
Ipari üzletág
Az ipar minden területén jelen vagyunk. Munkaruha bérbeadási szolgáltatásunk kiterjed a gépgyártás, élelmiszer, mikroelektronika és hulladékgazdálkodás területére és naponta biztosítja a munkaruhát.

A textiltermékek bérleti rendszere az alábbi előnyöket nyújtja az Ön számára:

• nem Ön foglalkozik a textiltermékek beszerzésével
• nem terheli forrásait a textiltermékre és annak tárolására való felhasználása
• nem kell gondoskodnia a textiltermékek mosásáról, javításáról és cseréjéről
• elkerülhetőek a nem megfelelő minőségű textiltermékek beszerzése
• nincs szükség a textiltermékek számának folyamatos ellenőrzésére
• megoldott a textíliák mosodába szállítása és visszaszállítása
• személyre szóló szekrényes elosztó rendszer lehetősége
• a textiltermékek megjelölése és méretre alakítása