Magunkról

A Dunántúli Mosodák Kft. 1996-ban egyszemélyes tulajdonosként a – szolgáltatási üzletágban nagy múlttal rendelkező – németországi Wackler csoport alapította. Még ugyan ebben az évben társaság zöld mezős beruházásaként valósult meg a mosoda üzem Marcaliban.

A beruházás elsőleges célja volt a térség egészségügyi üzletága (kórházak, egészségügyi intézmények, szociális otthonok) részére végzett mosodai szolgáltatás, amely folyamatosan kibővült a szálloda, vendéglátás és ipari üzletággal.

A társaság 2004-ben 100%-os magyar tulajdonba került, amelynek révén jelentős fejlődés vette kezdetét.

Az évek során – a növekvő ügyfélállománynak köszönhetően – társaságunk több mint 200 forintos milliós fejlesztést valósított meg, amely által a technológiai gépparkja megduplázódott és az üzemcsarnok mérete közel 150%-ra bővült.

A Dunántúli Mosodák napjainkra a textiltisztító ipar prominens szereplőjévé vált, amely meghatározó szerepet tölt be az ország dunántúli régiójában.

Társaságunk büszke arra, hogy az idők során meg tudta őrizni a több évtizedes tapasztalattal rendelkező mosodai szakembereit, akik mindig komoly hozzáadott értéket tudnak nyújtani cégünk számára.

Társaságunk egyik alapkövetelménye, hogy szolgáltatása során a legmagasabb színvonalú mosó- és tisztítószereket alkalmazza, ezért csak a nemzetközileg elismert gyártók termékeit használja.

Általános adatok
Cég neve:
Dunántúli Mosodák Kft.
Székhelye:
8700 Marcali, Puskás Tivadar u. 33.
Főtevékenység • Bérmosás
• Bértextília szolgáltatás
• Mosodai technológia- és műszaki tervezés, tanácsadás
Dolgozók száma: 40 fő
Napi feldolgozott mennyiség: 8.000 kg

Üzletágaink